Laat je inspireren!

Vlaardingse projecten in al hun kleuren. Wij zijn trots dat we hen mochten steunen!

Over het project

Het Groot Vlaardings Dictee en het Groot Vlaardings Kinderdictee worden jaarlijks georganiseerd door Rotaty Vlaardingen. Het doel van dit evenement is het bestrijden van laaggeletterdheid. 

Het Groot Vlaardings Dictee is sinds 2012 een fenomeen in de haringstad. Teams van tien spelers strijden om de hoofdprijs. Elk team legt een bedrag van €1.000,- in, dat volledig ten goede komt aan lokale goede doelen.

Rotary Vlaardingen draagt door middel van eigen sponsoring zorg voor de kosten van het evenement. Stichting Jan Anderson en Rita Boon draagt hier aan bij. 

Meer weten over het Groot Vlaardings (Kinder)Dictee? Kijk op www.grootvlaardingsdictee.nl

Terug naar het overzicht

Andere mooie voorbeelden

Museum Vlaardingen, Jubileumboek van de Kroepoekfabriek 5 jaar, Bach Cantates Bethelkerk, Open Monumentendag, Smart Kids Foundation, Uitgave boek Vlaardingen '40-'45, SantaRun & Walk, Hospice Margriet

"Dankzij jullie stichting kunnen wij vooruit blijven kijken. Dat zullen we nevernooit vergeten!" 

Renske Verbeek - De Stadsgehoorzaal

"Stichting Jan Anderson en Rita Boon heeft een mooi deel bijgedragen aan onze productie 'Vrij Zijn?!' - in het kader van 75 jaar vrijheid. Daarmee kunnen we goede kleding en fantastische zenders aanschaffen. Dankjewel voor het geluid, Jan!"

Erik van der Ende - Vlaardings Musical Gezelschap

"Dankzij de donatie en het boekje dat we daardoor konden laten maken, worden de naamsbekendheid van en het draagvlak voor Hospice de Margriet vergroot. Daar zijn we heel blij mee!" 

Els Wijnhorst - Hospice De Margriet

"Met de hulp van Stichting Jan Anderson en Rita Boon kunnen we de gezamenlijke ruimte in dit clubhuis op een manier inrichten die past bij de kwaliteit van het gebouw!" 

Guido de Jong - Scoutcentrum Vlaardingen

"Wij zijn ontzettend dankbaar dat we een donatie hebben gekregen voor de streaming van onze kerkdiensten. Héél veel mensen kunnen hierdoor de dienst thuis meebeleven!"

Trudie Poot - Bethelkerk