Laat je inspireren!

Vlaardingse projecten in al hun kleuren. Wij zijn trots dat we hen mochten steunen!

Over het project

Om meer bekendheid te geven aan het fantastische werk van Hospice de Margriet is er een jubileumboekje uitgebracht. Dit boekje werd gerealiseerd met een donatie van Stichting Jan Anderson en Rita Boon.

Aan de rand van de Holywijk, in een groene omgeving, biedt Hospice de Margriet ongeneeslijk zieke mensen in hun laatste levensfase een waardige plek om te sterven. Het team bestaat voor een groot deel uit vrijwilligers en men zet zich met hart en ziel in om het de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken.

Eigenlijk zouden veel meer mensen moeten weten van Hospice de Margriet, want er zijn regelmatig kamers vrij. Daarom wilde de organisatie een boekje uitbrengen en vroeg men budget aan bij onze stichting.

In het boekje hebben medewerkers, vrijwilligers, artsen, bewoners en nabestaanden hun verhaal over Hospice de Margriet gedeeld. Zo is een compleet beeld geschetst van de waarde van de hospice voor mensen in hun laatste levensfase. Onze stichting kan deze mooie missie alleen maar aanmoedigen.

In deze video vertellen een vrijwilliger en medewerker over de Hospice en het boekje. 

Meer weten over deze mooie organisatie? Kijk op www.hospicedemargriet.nl 

 

Terug naar het overzicht

Andere mooie voorbeelden

Museum Vlaardingen, Jubileumboek van de Kroepoekfabriek 5 jaar, Bach Cantates Bethelkerk, Open Monumentendag, Smart Kids Foundation, Uitgave boek Vlaardingen '40-'45, SantaRun & Walk, Hospice Margriet

"Dankzij jullie stichting kunnen wij vooruit blijven kijken. Dat zullen we nevernooit vergeten!" 

Renske Verbeek - De Stadsgehoorzaal

"Stichting Jan Anderson en Rita Boon heeft een mooi deel bijgedragen aan onze productie 'Vrij Zijn?!' - in het kader van 75 jaar vrijheid. Daarmee kunnen we goede kleding en fantastische zenders aanschaffen. Dankjewel voor het geluid, Jan!"

Erik van der Ende - Vlaardings Musical Gezelschap

"Dankzij de donatie en het boekje dat we daardoor konden laten maken, worden de naamsbekendheid van en het draagvlak voor Hospice de Margriet vergroot. Daar zijn we heel blij mee!" 

Els Wijnhorst - Hospice De Margriet

"Met de hulp van Stichting Jan Anderson en Rita Boon kunnen we de gezamenlijke ruimte in dit clubhuis op een manier inrichten die past bij de kwaliteit van het gebouw!" 

Guido de Jong - Scoutcentrum Vlaardingen

"Wij zijn ontzettend dankbaar dat we een donatie hebben gekregen voor de streaming van onze kerkdiensten. Héél veel mensen kunnen hierdoor de dienst thuis meebeleven!"

Trudie Poot - Bethelkerk