Laat je inspireren!

Vlaardingse projecten in al hun kleuren. Wij zijn trots dat we hen mochten steunen!

Over het project

Elk jaar rennen er honderden kerstmannen door de straten van Vlaardingen. Het zijn deelnemers van de Santa Run. Met dit bruisende evenement halen Rotary clubs elk jaar geld op voor een goed doel. Stichting Jan Anderson en Rita Boon draagt jaarlijks bij aan dit Vlaardingse evenement. 

Het leuke van de Santa Run is dat iedereen kan meedoen. Je mag rennen, joggen, lopen of kruipen, als het maar gezellig is! De afstand van de Santa Run is 3,5 kilometer. Daarnaast is er een Santa Walk van 8 kilometer. Alle deelnemers leggen hun tocht af in een rood kerstmannenpak mét muts. Een fantastisch gezicht! 

Bij de finish is er voor iedereen koek en zopie en een mooie medaille. Om het extra gezellig te maken, zijn er ook kraampjes met versnaperingen, een springkasteel en live entertainment. 

De Santa Run is een initiatief van Rotary, een wereldwijde organisatie van service clubs. Er worden meer dan vijftig Santa Runs in Nederland georganiseerd! In Vlaardingen wordt de Santa Run sinds 2015 gedragen door Rotaryclub Vlaardingen en RotaryVlaardingen80. 

Meer weten? Kijk op www.vlaardingen.rotarysantarun.nl 

Terug naar het overzicht

Andere mooie voorbeelden

Museum Vlaardingen, Jubileumboek van de Kroepoekfabriek 5 jaar, Bach Cantates Bethelkerk, Open Monumentendag, Smart Kids Foundation, Uitgave boek Vlaardingen '40-'45, SantaRun & Walk, Hospice Margriet

"Dankzij jullie stichting kunnen wij vooruit blijven kijken. Dat zullen we nevernooit vergeten!" 

Renske Verbeek - De Stadsgehoorzaal

"Stichting Jan Anderson en Rita Boon heeft een mooi deel bijgedragen aan onze productie 'Vrij Zijn?!' - in het kader van 75 jaar vrijheid. Daarmee kunnen we goede kleding en fantastische zenders aanschaffen. Dankjewel voor het geluid, Jan!"

Erik van der Ende - Vlaardings Musical Gezelschap

"Dankzij de donatie en het boekje dat we daardoor konden laten maken, worden de naamsbekendheid van en het draagvlak voor Hospice de Margriet vergroot. Daar zijn we heel blij mee!" 

Els Wijnhorst - Hospice De Margriet

"Met de hulp van Stichting Jan Anderson en Rita Boon kunnen we de gezamenlijke ruimte in dit clubhuis op een manier inrichten die past bij de kwaliteit van het gebouw!" 

Guido de Jong - Scoutcentrum Vlaardingen

"Wij zijn ontzettend dankbaar dat we een donatie hebben gekregen voor de streaming van onze kerkdiensten. Héél veel mensen kunnen hierdoor de dienst thuis meebeleven!"

Trudie Poot - Bethelkerk