Laat je inspireren!

Vlaardingse projecten in al hun kleuren. Wij zijn trots dat we hen mochten steunen!

Over het project

De Stadsgehoorzaal is hét theater van Vlaardingen. Stichting Jan Anderson en Rita Boon vindt dit theater van grote waarde voor de stad en heeft een groot bedrag geschonken, dat het theater gebruikt voor vijf mooie projecten!

In de video vertelt directeur Renske Verbeek aan Jan Anderson wat er met de donatie wordt gedaan. 

Het systeem voor mensen die doof of slechthorend zijn wordt vervangen; de foyer krijgt een goede licht- en geluidsinstallatie; het informatiesysteem voor bezoekers wordt vernieuwd; tien basisscholen kunnen vijf jaar lang de eindmusical op het grote podium opvoeren; en tot slot is een deel van het bedrag bedoeld voor de ontwikkeling van de Vlaardingse talkshow Talk of the Town, zodat deze unieke show nog minstens vijf jaar kan vervolgen!

Kijk voor meer informatie over De Stadsgehoorzaal op www.stadsgehoorzaal.nl

Terug naar het overzicht

Andere mooie voorbeelden

Museum Vlaardingen, Jubileumboek van de Kroepoekfabriek 5 jaar, Bach Cantates Bethelkerk, Open Monumentendag, Smart Kids Foundation, Uitgave boek Vlaardingen '40-'45, SantaRun & Walk, Hospice Margriet

"Dankzij jullie stichting kunnen wij vooruit blijven kijken. Dat zullen we nevernooit vergeten!" 

Renske Verbeek - De Stadsgehoorzaal

"Stichting Jan Anderson en Rita Boon heeft een mooi deel bijgedragen aan onze productie 'Vrij Zijn?!' - in het kader van 75 jaar vrijheid. Daarmee kunnen we goede kleding en fantastische zenders aanschaffen. Dankjewel voor het geluid, Jan!"

Erik van der Ende - Vlaardings Musical Gezelschap

"Dankzij de donatie en het boekje dat we daardoor konden laten maken, worden de naamsbekendheid van en het draagvlak voor Hospice de Margriet vergroot. Daar zijn we heel blij mee!" 

Els Wijnhorst - Hospice De Margriet

"Met de hulp van Stichting Jan Anderson en Rita Boon kunnen we de gezamenlijke ruimte in dit clubhuis op een manier inrichten die past bij de kwaliteit van het gebouw!" 

Guido de Jong - Scoutcentrum Vlaardingen

"Wij zijn ontzettend dankbaar dat we een donatie hebben gekregen voor de streaming van onze kerkdiensten. Héél veel mensen kunnen hierdoor de dienst thuis meebeleven!"

Trudie Poot - Bethelkerk