Laat je inspireren!

Vlaardingse projecten in al hun kleuren. Wij zijn trots dat we hen mochten steunen!

Over het project

Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen organiseert evenementen, festiviteiten en herdenkingen voor de Vlaardingse bevolking. Dat doen zij in het kader van de algemeen geldende nationale feest- en gedenkdagen. Daaronder vallen Koningsdag op 27 april, de Dodenherdenking op 4 mei en Bevrijdingsfestival op 5 mei. 

Stichting Jan Anderson en Rita Boon geeft jaarlijks een donatie voor de viering van de nationale feest- en gedenkdagen.   
 

Meer weten over Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen? Kijk op www.sngv.nl

Terug naar het overzicht

Andere mooie voorbeelden

Museum Vlaardingen, Jubileumboek van de Kroepoekfabriek 5 jaar, Bach Cantates Bethelkerk, Open Monumentendag, Smart Kids Foundation, Uitgave boek Vlaardingen '40-'45, SantaRun & Walk, Hospice Margriet

"Dankzij jullie stichting kunnen wij vooruit blijven kijken. Dat zullen we nevernooit vergeten!" 

Renske Verbeek - De Stadsgehoorzaal

"Stichting Jan Anderson en Rita Boon heeft een mooi deel bijgedragen aan onze productie 'Vrij Zijn?!' - in het kader van 75 jaar vrijheid. Daarmee kunnen we goede kleding en fantastische zenders aanschaffen. Dankjewel voor het geluid, Jan!"

Erik van der Ende - Vlaardings Musical Gezelschap

"Dankzij de donatie en het boekje dat we daardoor konden laten maken, worden de naamsbekendheid van en het draagvlak voor Hospice de Margriet vergroot. Daar zijn we heel blij mee!" 

Els Wijnhorst - Hospice De Margriet

"Met de hulp van Stichting Jan Anderson en Rita Boon kunnen we de gezamenlijke ruimte in dit clubhuis op een manier inrichten die past bij de kwaliteit van het gebouw!" 

Guido de Jong - Scoutcentrum Vlaardingen

"Wij zijn ontzettend dankbaar dat we een donatie hebben gekregen voor de streaming van onze kerkdiensten. Héél veel mensen kunnen hierdoor de dienst thuis meebeleven!"

Trudie Poot - Bethelkerk