Laat je inspireren!

Vlaardingse projecten in al hun kleuren. Wij zijn trots dat we hen mochten steunen!

Over het project

Het Vlaardings Musical Gezelschap (VMG) is sinds 1991 een fenomeen in de regio. De lat ligt er hoog en er worden altijd eigen producties gemaakt. In het kader van 75 jaar vrijheid maakte het VMG de voorstelling Vrij Zijn?! over vrijheid in de breedste zin van het woord. Stichting Jan Anderson en Rita Boon co-financiert deze musicalproductie. 

In de video vertelt regisseur en artistiek leider Erik van der Ende over de voorstelling en de donatie van onze stichting.

Benieuwd naar het Vlaardings Musical Gezelschap? Kijk op www.vmg.nl 

 

 

Terug naar het overzicht

Andere mooie voorbeelden

Museum Vlaardingen, Jubileumboek van de Kroepoekfabriek 5 jaar, Bach Cantates Bethelkerk, Open Monumentendag, Smart Kids Foundation, Uitgave boek Vlaardingen '40-'45, SantaRun & Walk, Hospice Margriet

"Dankzij jullie stichting kunnen wij vooruit blijven kijken. Dat zullen we nevernooit vergeten!" 

Renske Verbeek - De Stadsgehoorzaal

"Stichting Jan Anderson en Rita Boon heeft een mooi deel bijgedragen aan onze productie 'Vrij Zijn?!' - in het kader van 75 jaar vrijheid. Daarmee kunnen we goede kleding en fantastische zenders aanschaffen. Dankjewel voor het geluid, Jan!"

Erik van der Ende - Vlaardings Musical Gezelschap

"Dankzij de donatie en het boekje dat we daardoor konden laten maken, worden de naamsbekendheid van en het draagvlak voor Hospice de Margriet vergroot. Daar zijn we heel blij mee!" 

Els Wijnhorst - Hospice De Margriet

"Met de hulp van Stichting Jan Anderson en Rita Boon kunnen we de gezamenlijke ruimte in dit clubhuis op een manier inrichten die past bij de kwaliteit van het gebouw!" 

Guido de Jong - Scoutcentrum Vlaardingen

"Wij zijn ontzettend dankbaar dat we een donatie hebben gekregen voor de streaming van onze kerkdiensten. Héél veel mensen kunnen hierdoor de dienst thuis meebeleven!"

Trudie Poot - Bethelkerk